Piatra naturala in Bistrita

Piatra naturala si travertin Bistrita, Produsele noastre de  marmura, granit exterior, travertin, ardezie, andezit fiamat,  pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal podele interior si exterior, pe plan vertical socluri,fatade,garduri. Executam pervaze,trepte, glafuri si blaturi de bucatarie.

Pretul produselor noastre are o mare varietate incepand de la modele foarte economice (chiar la pret de o ceramica banala) pana la modele  unicate . Decorarea cu granit, marmura, andezit, calcar sau travertin se intalneste astazi in toate stilurile ambientale. Cu o rezistenta marita la zgarieturi si la trafic, produsele din marmura si granit Bistrita se recomanda  pentru a-i oferi proiectului D-voastra, frumusetea si eleganta pe timp indelungat.     cere oferta chiar acum !

 

In calitate de producator si importator de andezit fiamat, Rocas Decor detine depozite mari in Romania. Va punem la dispozitie mii de mp de placaje granit fiamat sau lostruit si placaje din andezit. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit si andezit. La comanda prelucram blat de bucatarie si insula, trepte la scari si glafuri la ferestre. Termen de executie foarte rapid !

 cumpara direct de la producator !

 

Piatra naturala in Bistrita

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Bistrita si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru a beneficia de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! pret bun piatra decorativa in Bistrita ! La noi gasiti trepte de marmura interior si exterior, pervaze din granit, blaturi de cuart granit. Alege piatra naturala de calitate Rocas Decor.  Cumpara direct de la producator !