Articole

Blaturile din Granit

Granit Via Lactea

Blaturile din granit oferă o estetică superbă în bucătării și băi și au alte calități bune. Cu toate acestea, există câteva potențiale puncte slabe de care trebuie să țineți cont, deoarece luați în considerare blaturile din granit pentru casa dvs. Iată o privire a ambelor părți ale problemei.

Motive pentru a lua în considerare blaturile din granit:

Granitul are o frumusețe bogată pe care puține alte materiale de blat se pot potrivi. Este un produs natural, cu o aură atemporală și atrăgătoare. Blaturile din granit duc o bucătărie de înaltă calitate la nivelul următor și devin adesea piesa centrală a camerei. Cu mai mult de 20 de nuanțe de granit cu care să lucrezi, vei găsi unul care se potrivește perfect cu dulapurile, pardoseala și pereții din bucătărie.

Granitul este um material foarte dur și nu este sensibil la zgârieturi. Granitul rezistă, de asemenea, la căldură, astfel încât cand trebuie să mutati rapid o tigaie fierbinte, granitul poate prelua căldura fără a fi deteriorat sau slăbit.

În baie, așezarea unui instrument de păr pe care este încă cald nu va fi o problemă.

Granitul poate fi foarte rezistent la pete și nu va absorbi lichidele atunci când este sigilat corect.

Un bun instalator profesionist va putea să-l sigileze corect, astfel încât să-și mențină aspectul atractiv și pe termen nelimitat sau îl poți face singur.

Motive pentru a fi precaut cu privire la blaturile din granit:

Pentru toată frumusețea și durabilitatea lor, blaturile de granit au câteva puncte slabe.

Cele mai multe probleme pot apărea atunci când blaturile nu sunt sigilate corect sau dacă produsul de etanșare se uzează fără a fi sigilat.

Granitul este poros. Aceasta înseamnă că blaturile nesigilate sau slab sigilate pot absorbi vin, suc sau ulei, producând o pată care poate fi imposibil de îndepărtat. Un blat prost sigilat poate adăposti și bacterii în porii săi.

Unele granite tratate pot trece 10 ani fără să fie sigilate, dar multe blaturi vor trebui să fie sigilate anual.

Când este trecut cu vederea, nu va dura mult timp până blaturile din granit vor prezenta semne de colorare.

În timp ce aceste blaturi sunt foarte durabile, un obiect greu aruncat pe un colț ar putea deteriora granitul. Acest lucru nu este comun, dar se poate întâmpla în circumstanțele potrivite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *