Uncategorized

Pervaze de marmură

De ce pervaze de marmură si nu de lemn sau plastic?

pervaze de marmura breccia sarda
Pervaz Marmura Breccia Sarda

Marmura este o piatră naturală care a fost folosită în industria construcțiilor de secole. Oamenii sunt obisnuiti sa foloseasca la ferestre, pervaze din plastic, tabla sau lemn, dar un pervaz din marmură oferă mai multe avantaje. În primul rând, marmura arată minunat și va completa decorul oricărei case. Are un aspect mult superior altor tipuri de materiale. Sunt disponibile o serie de culori diferite, iar cele mai multe pervazuri din marmură sunt unice. Deoarece materialul este o piatră naturală, fiecare bucata de marmura are propriul aspect și senzație. Materialele de construcție din marmura si piatră naturală sunt, de asemenea, apreciate pentru estetica, performanța și durabilitatea lor. Ferestrele sunt predispuse în special la problemele de umiditate, iar acest lucru determină adesea materiale ca lemnul să se putrezească prematur. În plus, lemnul, tabla sau plasticul trebuie vopsit în mod regulat pentru un aspect cât mai bun.

Pervaze de marmură – O alegere durabilă

Marmura este extrasă din zăcăminte de piatră naturală. Este o rocă metamorfică care este compusa din minerale precum calcitul sau dolomita. Materialul este compus din cristale de blocare care îi conferă rezistență și durabilitate. Marmura este aproape impermeabilă la apă cu o absorbtie de sub 2% și poate funcționa în medii umede pentru perioade îndelungate de timp. Glafurile pentru ferestre de marmură reprezintă o investiție de-a lungul vieții și vor adăuga valoare și frumusețe unei case. Există numeroase opțiuni de culori diferite.

Diferite zone au dat naștere la diverse geologii, care la rândul lor au produs aceste culori diferite. Este posibil să observați și o varietate de texturi atunci când ridicați pentru prima dată bucăți de marmura cu care s-ar putea să nu vă familiarizați. Calcitul, dolomitul și alte minerale au toate senzația lor unică și acesta este încă un beneficiu oferit de marmura.

Pervaze de marmura – O alegere frumoasă

Pervaz Marmura Cleopatra
Pervaz Marmura Cleopatra

Nu multe produse oferă frumusețea și durabilitatea unei suprafețe reale de piatră. Marmura vine într-o serie de culori diferite, iar procesul de formare face ca fiecare piesă să fie unică. Există diverse sedimente incluse în piatra finisată și fiecare își împrumută propriile culori piesei. Din acest motiv, marmura este disponibilă în crem, bej, alb, gri, negru, maro. Materialul este ideal pentru pervaze la ferestre și va adăuga culoare și stil casei. Unul dintre motivele pentru care marmura arată excelent se datorează modului în care lumina lovește piatra. Marmura absoarbe de fapt lumina în profunzimea sa și creează un aspect unic.

Designerii au adesea unele dificultăți în a specifica tipuri de materiale atunci când proiectează un cadru de fereastră. Chiar dacă solicită o anumită nuanta si material in functie de proiect, s-ar putea să nu obțină culoarea exactă sau finisajul pe care îl așteptau.

Cu toate acestea, când cineva cere o placa de marmură, știe cum va arăta deoarece are posibilitatea de a vedea si a atinge materialul inainte de a fi debitata. Variațiile naturale sunt așteptate la examinarea unei bucăți de piatră. Cu toate acestea, aceste variații nu sunt suficient de severe pentru a-i face pe proiectanți si arhitecti să se întrebe dacă vor sau nu să riste să ceară piese din piatra naturala. Sunt suficiente doar pentru a oferi unei piese caracter.

Procesul de finisare prin slefuire a marmurei îi oferă o strălucire frumoasă. De asemenea, prin impermeabilizarea se obtine o sigilare a pietrei care ajută la protejarea împotriva umidității. Acest lucru este deosebit de important atunci când instalați un pervaz la exterior. Dacă materialul poate rezista la umiditate, atunci nu va suferi prea mult atunci când vine o ploaie sau o plantă în ghiveci începe să transpire.

Beneficii glafurilor de marmură

Montatorii profesioniști sunt disponibili și lucrează cu acest material în fiecare zi. Serviciile lor abordează nivelul de artă, iar marmura poate îmbunătăți extraordinar de mult valoarea unei case.

Fiecare bucată de marmură este unică, deoarece este extrasă din zăcăminte naturale de piatră.

Marmura adaugă locuinței cu frumusețea ei fără vârstă.

Pervazele din piatră naturală sunt foarte durabile și necesită puțină grijă pentru a depăși alte materiale.

Marmura este hipoalergenică.

Piatra oferă o suprafață sanitară și reduce bacteriile din casă.

Marmura este ușor de dezinfectat și nu captează bacterii, polenul sau alți alergeni.

În timpul verii, marmura absoarbe căldura și menține casa mai rece.

Desigur, marmura vine cu câteva dezavantaje, dar acest lucru este de așteptat cu orice material de construcție, deoarece nu există nimic perfect în lumea construcțiilor. Luați în considerare următoarele:

Dezavantaje de marmură

Marmura necesită îngrijire specializată și va zgâria majoritatea suprafețelor.

Nici o piesă nu este similară și poate fi dificil să asortezi glafurile din casă.

Materialul este rezistent, dar poate fi afectat de articole fierbinți.

Marmura trebuie să fie sigilată – impermeabilizata în mod regulat.

Materialul devine neted când este umed.

Dacă doriți să treceți la piese personalizate de marmură pentru următorul dvs. proiect, Rocas Decor Bistrita va ofera solutia completa. Puneți lua legătura cu noi pentru solicitarea unei oferte, atunci când sunteți gata de o schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *